Muggen en Bulten? Weg Ermee! Sweet Dreams!

Muggen zijn zo irritant! 

Gisteravond zoemde er eentje om mijn hoofd en dat was er 1 teveel!

Gelukkig heb ik een puur natuur essentiële olieblend TerraShield die me nu heel goed van pas komt! De blend bestaat uit verschillende essentiële oliën; o.a. citroenolie, citroengras, citronella en eucalyptus die beschermen tegen insecten. Ik gebruik 1 druppel verdeeld over nek, wangen en schouders en 1 druppel op mijn hoofdkussen. Weg mug! En ik was weg ! (naar Dromenland).

TerraShield

TerraShield is vrij is van aggressieve, synthetische chemicaliën!

Je kunt TerraShield op 3 manieren gebruiken:

  • 1 druppel rechtstreeks op je huid (N O O I T in oren, ogen en mond)
  • 1 druppel op je beddegoed of kleding (perfect bij outdoor activiteiten)
  • 3-4 druppels in je diffuser. Vul je diffuser altijd eerst met water en doe daarna de olie erbij. Zet de diffuser 15 minuten voordat je naar bed gaat aan en laat hem in totaal 1-2 uur aan staan. Je slaapt als een roos en de muggen ook 😉

Wil je ook lekker slapen deze zomer? Of gewoon lekker buiten zijn zonder lek gestoken te worden? Klik deze link : http://www.oilslovehealth.com/getyouroil en bestel je eigen TerraShield.

Ik wens je een fijne zoemloze zomer!

Zonnige groet, Corinne 🙂

Leave a Comment